Er du fagveterinærsygeplejerske i enten anæstesi, tænder eller er du en kommende fagveterinærsygeplejerske i rehab eller bare aut. veterinærsygeplejerske, så er der en stilling ledig i anæstesi/kirurgi på Universitetshospitalet for Familiedyr.

Kunne du tænke dig at blive en del af landets største dyrehospital med en høj faglighed og et godt arbejdsmiljø? Kunne du tænke dig at arbejde videre med de typer patienter, der ofte henvises fra privat praksis til videre udredninger? Kan du se dig selv arbejde i et læringsmiljø, hvor der er konstant læring og høj ansvarlighed?

Ved Universitetshospitalet for Familiedyr, ønskes en stilling som aut. veterinærsygeplejerske i vores kirurgiske afdeling besat fra 1. august 2017 eller snarest muligt derefter. Stillingen er en fuldtidsstilling med 37 timer/uge. Arbejdstiden vil primært være i dagstid, dog vil der indgå vagter uden for ordinær åbningstid (aften, weekend og nat). Der kan ligeledes på sigt være mulighed for at blive tilknyttet vores kommende tandservice eller vores genoptræningsafdeling for den rette kandidat, men disse to specialer er ikke et krav for at bestride stillingen.

Arbejdsopgaver i den kirurgiske afdeling

Anæstesi

Assistance ved operationer af patienter, anæstesi og monitorering af patienter, undervisningsmedvirken af de dyrlægestuderende.

Kirurgisk hospital

Assistance ved den daglige undersøgelse og behandling af indlagte/ambulante patienter, forefaldende klinikarbejde herunder opfyldning og instrumentrengøring, undervisningsmedvirken af de dyrlægestuderende.

Derudover må man forvente alment forfaldende arbejde samt afløsning i andre afdelinger efter behov.

Sterilcentralen

Oprensning, vedligehold og autoklavering af instrumenter.

I aften, nat og weekender vil du være en del af skadestueteamet, hvor du sammen med en dyrlæge vil passe, pleje og lave diverse behandlinger på de indlagte dyr, specielt i vores intensiv afdeling. Du vil også skulle tage telefoner, indskrive/afregne, hjælpe til i skadestuekonsultationerne samt andet forefaldende arbejde.

Kvalifikationer

Du skal være uddannet veterinærsygeplejerske med autorisation og gerne med erfaring fra praksis. Du skal have interesse for den kirurgiske patient og anæstesi. Det gør ikke noget, hvis du er fagveterinærsygeplejerske inden for et af følgende specialer: anæstesi, rehab eller tænder. Du skal kunne trives i en travl, men spændende hverdag, og du vil deltage i et tæt samarbejde med en stor velfungerende sygeplejegruppe. Der vil blive lagt særlig vægt på, at du er initiativrig, udadvendt, engageret, serviceorienteret med stort fagligt engagement, samt at du vil kunne trives med at arbejde i et undervisningsmiljø med stort ansvar for undervisning og patienter. Derudover forventes det at du har:

  • Gode kommunikative og pædagogiske evner
  • Gode samarbejdsevner
  • Gode IT kundskaber
  • Et empatisk livssyn

Du tilbydes

At være en del af et godt og dynamisk arbejdsmiljø, i en spændende virksomhed i stor vækst. Universitetshospitalet for Familiedyr er en del af Institut for Klinisk Veterinærmedicin, med ca. 160 ansatte. Vores primære formål er at uddanne dyrlægestuderende, at forske i familiedyrs sygdomme samt at fungere som henvisningshospital for praktiserende kolleger. Til dette formål har vi et universitetshospital med ca. 20.000 årlige patientforløb.

Løn- og ansættelsesforhold

Stillingen besættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og 3F, herunder organisationsaftalen for Lager- og handelsarbejdere i hovedstaden (www.3fkbh.dk ). Honorering af vagter udenfor ordinær arbejdstid vil ske efter de almindelige arbejdstidsaftaler for området.

Spørgsmål

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Overveterinærsygeplejerske Gitte Wagner Hansen på mail gwh@sund.ku.dk eller på tlf. 5148 9425 på hverdage ml 9-15.

Ansøgning

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via KUs Jobportal (klik på linket “Søg stillingen” nederst i opslaget). Ansøgningen skal være bilagt CV og dokumentation for relevant uddannelse.

Ansøgningsfristen er 7. juli 2017