Dyrlægegården Hundested søger veterinærsygeplejerske

Hyggelig og aktiv smådyrsklinik i udvikling søger veterinærsygeplejerske

 

Her får du det bedste af alle verdener: Natur, spændende hverdag og søde kollegaer.

 

Hvem er vi: Vi er en klinik med 3 dyrlæger og 3 veterinærsygeplejersker som hygger os med at opbygge en moderne klinik, med en hverdag som vi alle trives i, blandt andet med udvikling af sundhedsprogram. Vi bor midt i sommerferielandet og har derfor ekstra travlt om sommeren, så du skal være forberedt på travle perioder. Vi er en times kørsel fra storbyens sus og dus. Der er ingen vagtforpligtelse og heller ingen lørdagsvagter.

 

Hvad kan vi: Vi har de moderne faciliteter som digitalt røntgen og tandrøntgen, Vi udfører selv de fleste laboratorieundersøgelser og har Lasercyte, Catalyst mv. Vi tilbyder både akupunktur og massage/fysioterapi samt laser. Vi tilbyder alle almindelige operationer og har gasanæstesi samt overvågning. Alt dette styres vha. vores Vetvision journalsystem. Vi er både til det sunde og det usunde idet klinikken har frugtordning og spiser masser af kage.

 

Hvad vil vi have: En medarbejder som

– ønsker at aktivt dele arbejde og glæder ligeligt med os andre

– elsker den daglige blanding af operation, klientbetjening ved skranken, foderstyring og meget gerne dyrke egen interesseområder.

– er selvstændig og tager ansvar for sine arbejdsområder

 

Det lyder spændende – hvad gør jeg nu? Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på 47983435 Ansøgningen sendes per mail til dyrlaegegaarden@pc.dk Ansøgningsfrist 10. juni 2017 kl 12.
Samtaler afholdes i slutningen af juni.