Autoriseret veterinærsygeplejerske søges til smådyrsklinik i Nordsjælland

 

Dyreklinikken Rungstedvej i Hørsholm søger en autoriseret veterinærsygeplejerske på 30-37 timer ugentligt med start snarest muligt – gerne medio oktober.

Klinikken beskæftiger 2 dyrlæger og 2 veterinærsygeplejerskeelever (fra oktober), og nu mangler vi en person som kan binde det hele sammen

Klinikken tilbyder en afvekslende, men generelt travl hverdag, hvor du vil være i centrum af begivenhederne. Vi har lært at løbe stærkt når vi skal og hygge os når vi kan. Vi har udstyr og ekspertise til at klare stort set alle opgaver i smådyrspraksis, men samtidig en størrelse, som giver mulighed for nærvær, god service og tæt kontakt til patient og klient.

Vi søger en veterinærsygeplejerske som:

Ønsker at leve op til vores nøgleord: Tryghed, empati og service

Ønsker at tage ansvar for alle arbejdsprocesser og også for udviklingen af egen hverdag

Har en høj arbejdsmoral, men det må ikke udelukke godt humør

Kan yde en relevant salgsorienteret indsats

Har lyst til at dygtiggøre sig

Gerne sprudler med ideer om sjove og skæve såvel som alvorlige tiltag og evner at bringe det ud i livet

 

Du sender din ansøgning til chp@dyreklinikkenrungstedvej.dk hurtigst muligt. Du må gerne vedhæfte CV, eksamenspapirer og andet relevant, men i et team som vores er det den personlige samtale/kemi som vægter højest og vi vil løbende og hurtigst muligt få dig indkaldt til en samtale.

Har du spørgsmål til stillingen eller klinikken er du velkommen til at kontakte Carsten på tlf. 45861580. Der vil være mulighed for samtale i en weekend efter nærmere aftale. Skulle den endelige autorisation ikke være i hus endnu hjælper vi selvfølgelig med dette.