Aut. veterinærsygeplejerske, søges til anæstesi/kirurgi på Universitetshospitalet for Familiedyr

Kunne du tænke dig, at blive en del af landets største dyrehospital, med en høj faglighed og et godt arbejdsmiljø? Kunne du tænke dig, at arbejde videre med de typer patienter, der ofte henvises fra privat praksis? Kan du se dig selv, arbejde i et læringsmiljø, hvor der er konstant læring?

 

Ved Universitetshospitalet for Familiedyr, ønskes en stilling som aut. veterinærsygeplejerske i vores kirurgiske afdeling besat snarest muligt. Stillingen er en fuldtidsstilling med 37 timer/uge. Arbejdstiden vil primært være i dagstid, dog vil der indgå vagter uden for ordinær åbningstid (aften, weekend og nat).

 

Arbejdsopgaver i den kirurgiske afdeling

Anæstesi: Assistance ved operationer af patienter, anæstesi og monitorering af patienter, undervisningsmedvirken af de dyrlægestuderende.

Kirurgisk hospital: Assistance ved den daglige undersøgelse og behandling af indlagte/ambulante patienter, forefaldende klinikarbejde herunder opfyldning og instrumentrengøring, undervisningsmedvirken af de dyrlægestuderende.

Derudover må man forvente alment forfaldende arbejde samt afløsning i andre afdelinger efter behov.

 

I aften, nat og weekender, vil du være en del af skadestueteamet, hvor du sammen med en dyrlæge, vil passe, pleje og lave div behandlinger på de indlagte dyr, specielt i vores intensiv afdeling. Du vil også skulle tage telefoner, indskrive/afregne, hjælpe til i skadestuekonsultationerne samt andet forefaldende arbejde.

 

Kvalifikationer

Du skal være uddannet veterinærsygeplejerske med autorisation og gerne med erfaring fra praksis. Du skal have interesse for den kirurgiske patient og anæstesi. Du skal kunne trives i en travl, men spændende hverdag, og du vil deltage i et tæt samarbejde med en stor velfungerende sygeplejegruppe. Der vil blive lagt særlig vægt på, at du er initiativrig, udadvendt, engageret, serviceorienteret med stort fagligt engagement, samt at du vil kunne trives med at arbejde i et undervisningsmiljø. Derudover forventes det at du har:

 

  • Gode kommunikative og pædagogiske evner
  • Gode samarbejdsevner
  • Gode IT kundskaber
  • Et empatisk livssyn

Du tilbydes  

At være en del af et godt og dynamisk arbejdsmiljø, i en spændende virksomhed i stor vækst. Universitetshospitalet for Familiedyr er en del af Institut for Klinisk Veterinærmedicin, med ca. 100 ansatte. Vores primære formål er at uddanne dyrlægestuderende, at forske i familiedyrs sygdomme samt at fungere som henvisningshospital for praktiserende kolleger. Til dette formål har vi et universitetshospital med ca. 20.000 årlige patientforløb.

 

Løn- og ansættelsesforhold

Stillingen besættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og 3F, herunder organisationsaftalen for Lager- og handelsarbejdere i hovedstaden (www.3fkbh.dk ). Honorering af vagter udenfor ordinær arbejdstid vil ske efter de almindelige arbejdstidsaftaler for området.

 

Spørgsmål

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Overveterinærsygeplejerske Gitte Wagner Hansen på mail gwh@sund.ku.dk eller på tlf. 51489425 på hverdage ml 9-15.

 

Ansøgning m.v.

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via KUs jobportal, og vælg ”Administration og Forskningsstøttestillinger”. Når du finder opslaget på KUs jobportal, vil der være en ”Send ansøgning” knap, som du skal anvende til fremsendelse af ansøgningen elektronisk. Ansøgningen skal være bilagt CV, og dokumentation for relevant uddannelse.